Skicka blommor på nätet via blombud

Bild på ett blombud
Vilka är de bästa tiderna att skicka blommor via blombud?

Att skicka ett blomprogram är idealiskt i alla fall där det är omöjligt att leverera buketten personligen av olika anledningar. Ett tillfälle att fira någons speciella dag, till exempel en födelsedag eller namnsdag, kan användas för att få uppmärksamhet.

Det är också lämpligt att tacka någon som har hjälpt dig eller visa hur mycket du respekterar dem. Det är också lämpligt för tillfällen som att besöka någon på sjukhuset eller närvara vid en begravning där stöd och tröst krävs.

Vi har läst på blombudsportalen.se om hur man enkelt och billigt kan skicka blombud. På denna hemsida hittar du mycket tips på både hur man väljer rätt typ av blombukett men också hur man kan skicka blombudet riktigt billigt!

Det finns otroligt många alternativ på blombuketter

Det finns massor av alternativ och du kan se hur buketterna är ordnade direkt via hemsidan samt se vilka blommor som används och hur stjälkarna sätts ihop innan du väljer. Storleken på buketten kan också anpassas.

Du kan få allt från ett attraktivt arrangemang av liljor, rosor till fängslande tulpaner i eleganta färger. Det är möjligt att skicka en enda ros eller något liknande genom att beställa solitära blommor också.

Om du är överväldigad över en design, klicka bara på floristens urval, så kommer butiken med ett anpassat arrangemang just för dig.

Tips: det kan vara bra att se om det finns något bäst i test på blombud – kika här!

Få rabatt på en bukett blommor

Få rabatt på en bukett blommor

Oftast kan man spara in en del pengar när man beställer ett blombud. Först och främst bör kostnaden för buketten inte överstiga några hundra kronor. Priset bestäms helt av mängden och typen av blommor du vill leverera.

Sedan sätts fraktavgiften fast. Oavsett storlek på buketten och oavsett mottagarens adress tillkommer en fast avgift. Till exempel, om du vill uppvakta någon som kanske har sin bröllopsdag i en annan nation eller som kan vara permanent bosatt utomlands, kan du skicka ett blommigt program till dem.

Det är dock viktigt att komma ihåg att inte alla blommor kan trivas i Sverige. För att hålla blommor vid liv, till exempel på vintern, kan växtbelysning vara nödvändig.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla