Hitta en partner med Happy Pancakes!

En bild på ett lyckligt par

Martin Wikborg skapade Happy pancake online dating 2007. Företagets mål var att revolutionera och underlätta processen för nätdejting i Sverige. Idag är Happy Pancakes en stor aktör på den svenska och finska dejtingmarknaden.

Företaget har precis börjat sin verksamhet i Nederländerna och planerar att expandera internationellt. Ett antal utmärkelser har tilldelats företaget sedan starten 2007. Cirka 800 000 svenskar har idag registrerat sig på Happy Pancakes hemsida

Hitta kärleken kostnadsfritt

Hitta kärleken kostnadsfritt

Det kostar inget att gå med i Happy pancakes och på webbplatsen är det tydligt om du går med eller inte. Kostnaderna för nätdejting hade gått upp när Wikborg startade sitt företag, så han ville utveckla en tjänst som var helt gratis för användarna.

I dag bidrar annonser som visas på webbplatsen till att betala Happy pancakes verksamhet. Inga separata abonnemang finns eftersom webbplatsen är gratis, så du kan få tillgång till alla funktioner när du registrerar dig.

Skapa en personlighet på nätet.

Registreringen på Happy pancakes är begränsad till dem som är minst arton år gamla. Att skapa ett konto på Happypancake är lika enkelt som att ange ditt telefonnummer och klicka på knappen “Logga in med Facebook”.

Kom igång med Happy Pancakes med dessa enkla steg:

  • Du kommer inledningsvis att bli ombedd att lämna vissa personuppgifter, till exempel din ålder och ditt kön, när du registrerar dig för ett konto.
  • Nästa steg är att förse webbplatsen med information om vad du letar efter hos en potentiell partner.
  • Här kan du välja det åldersintervall som du vill att din blivande partner ska falla inom.
  • Din profil kan göras ännu mer unik med ytterligare bilder och innehåll om dig själv som tillhandahålls av webbplatsen.
  • Första gången happy pancake-medlemmar blir de informerade om att webbplatsen inte är en plats för personer som bara vill ha sexuella tjänster, och att de förväntas visa respekt för andra medlemmar i gemenskapen.

Användare kan nu få tillgång till dejtingtjänsten Happypancake via en app som just släppts.

Matchning på ett ögonblick

Matchning på ett ögonblick

Snabbmatchning är en av de funktioner som finns på Happy Pancakes. Du kan bläddra bland miniatyrbilder av 40 olika profiler på den här sidan, som drar upp 40 separata profiler.

När du söker efter en medlem ser du bara de som uppfyller dina krav. Du kan bara klicka på en miniatyrbild för att se personens profil och lära dig mer om dem.

Välj din ideala partner:

Du kan också använda funktionen “Min idealprofil” om du är medlem på webbplatsen och vill beskriva din idealkompis. Här kan du ange en uppsjö av detaljer om din idealpartner. Ålder, kön, bostadsort, yrke och hobbies är bara några exempel.

Skicka ett meddelanden till potentiella partners

Genom både appen och webbplatsen kan du snabbt kommunicera med andra medlemmar i gemenskapen. Andra alternativ är att lägga till dem till dina “favoriter” eller “flirta”. Se till att personens profil är tillgänglig för dig när som helst genom att lägga till dem i avsnittet “Mappar”.

Tips för dejting

Artiklar om nätdejting finns på webbplatsen Happy Pancakes. Du kan lära dig hur du gör en snygg nätdejtingprofil, vad du ska göra på din första dejt, vad du ska använda som profilbild och hur du ska dejta på ett säkert sätt genom att läsa de artiklar som finns här.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan också gilla