Läs om friganism på nätet

Read about FREEGANISM onlinePå denna sida får du bara lite information i de artiklar och texter som finns gällande friganism. Är du den som fått upp ögonen för detta stora och viktiga område, kommer du även vilja veta mera ingående hur mycket det egentligen kastas varje år gällande livsmedel i Sverige. Du kommer även att vilja veta vad alla de som redan är friganer gör med all den mat de hittar. Om det nu finns så mycket överproduktion och alla butiker slänger mycket mat, så kan det ju inte finnas en enda chans i världen att de som finner den kan äta all denna mat på egen hand.

Är det så att de för den vidare till de organisationer som har ett behov av den, eller ordnar de helt enkelt en fest för vänner och bekanta för att bjuda på dessa gratisprodukter av helt perfekt mat? För dig som verkligen vill sätta dig in mera i detta stora område som anses vara ett ökande problem i samhället, kommer du att finna massor av information gällande allt detta. Här kan du finna olika tabeller på hur mycket mat som överproduceras, vad som säljs av det i jämförelse med vad som måste slängas för att det inte säljs.

Bara de siffrorna kan vara mycket intressanta och få dina ögon att öppnas inför en helt ny värld. Kanske kommer det till och med att bli så att du inte längre ser ned på de människor som redan insett hur värdefull den mat som slängs är. Du som söker mera information kanske även blir den som vill vara med och förändra och då finns det olika intressegrupper inom detta område att ansluta sig till. Det betyder inte nödvändigtvis att du måste ta del av den mat som slängs, utan kan enbart vara en faktor i motståndet mot en överproduktion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *